Φροντιστήριο Αγγλικών Anglo Hellenic

Το Φροντιστήριο μαςΤο Φροντιστήριο μας

Το φροντιστήριο μας βρίσκεται στην καρδιά της πόλης του Βόλου και από το 2001 προσφέρει υψηλής ποιότητας προγράμματα διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας αποκλειστικά σε φοιτητές & ενήλικες. Η εξειδίκευσή μας στη διδασκαλία ενηλίκων και το ταχύρρυθμο, καινοτόμο σύστημα διδασκαλίας του κέντρου μας οδήγησε εκατοντάδες σπουδαστές μας στην απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιητικών γλωσσομάθειας.

 Το έμπειρο διδακτικό προσωπικό, η προσεκτικά επιλεγμένη διδακτέα ύλη και το μοναδικό σύστημα διδασκαλίας που ακολουθούμε βοηθούν τους σπουδαστές μας να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να αντιλαμβάνονται τη γλώσσα σωστά και να χειρίζονται τόσο το γραπτό όσο και τον προφορικό λόγο  με αυτοπεποίθηση.  Βασικό μας στόχο αποτελεί η βαθιά κατανόηση της αγγλικής γλώσσας, με έμφαση στον προφορικό λόγο και στη σωστή προφορά.

Προσφέρουμε προετοιμασία για όλα τα αναγνωρισμένα πτυχία επιπέδου Β1(Pre-Lower), Β2 (Lower), C1 (Advanced) & C2 (Proficiency), καθώς και για τα πιστοποιητικά TOEIC & IELTS.

Καθ' όλη τη διάρκεια του έτους λειτουργούν τάξεις Αρχαρίων καθώς και τάξεις επιπέδου Α1 & Α2.

Με ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα μαθημάτων δίνουμε τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να επιμορφώσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους και έτσι να επεκτείνουν τις πωλήσεις τους σε χώρες του εξωτερικού.

Τα μαθήματα όλων των επιπέδων μπορούν να γίνουν είτε δια ζώσης (με φυσική παρουσία των σπουδαστών στην τάξη), είτε Online, σε πραγματικό χρόνο, μέσω ειδικής, εύκολης στη χρήση, πλατφόρμας που δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να παρακολουθούν ζωντανά τον πίνακα του καθηγητή και τις σημειώσεις του και να αλληλεπιδρούν άμεσα τόσο μαζί του όσο και με τα υπόλοιπα μέλη της τάξης.

Το σχολείο μας είναι ακαδημαϊκός συνεργάτης της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (HAU).

Αρχίζουμε νέα τμήματα κάθε δύο μήνες καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, προσφέροντας έτσι ευελιξία στους σπουδαστές μας. 

Η φιλοσοφία μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποιοτική εκπαίδευση.

Πετυχαίνουμε τους στόχους μας διδάσκοντας προσεκτικά επιλεγμένη διδακτέα ύλη και διασφαλίζουμε την επιτυχία μας 100%, ακoλουθώντας ένα μοναδικό σύστημα διδασκαλίας που προωθεί την αποδοτικότητα και τη δημιουργικότητα των σπουδαστών μας.


Μάθε Αγγλικά στον Βόλο!!